U Herceg Novom je u periodu od 09.09. do 12.09. održano tradicionalno takmičenje u Big Game ribolovu u organizaciji kluba Big Game Herceg Novi i uz podršku Saveza za sportski ribolov na moru.

U najmasovnijem takmičenju do sada, uz učešće 23 ekipe vaganjem ulova i dodelom nagrada najuspješnijim sportskim ribolovcima, na Škveru je završen 8. Big game fishing turnir

Organizator hercegnovski klub Big game i njegov predsjednik Radojica Raco Gardašević su i ovoga puta položili ispit kao dobri domaćini, a čak devet ekipe je protekla tri dana imalo ulove.

To su: Tehno media, Boka hills, Citadela, Big game Herceg Novi, Pink tuna, Porto Budva, Eurokon group, TFT Ćale Zemun, Mives- Budva.

Prvo mesto osvojili su Budvani i ekipa Mives sa 912,45 bodova. Drugo mjesto pripalo je ekipi TFT Ćale Zemun sa 470,96 poena. Treće mjesto osvojila je ekipa Eurokon group sa 318,12 poena

Posebna nagrada i pehar otišao je ekipi Mives za najteži ulov, ribu od 67,79 kg.

I domaćini iz restorana Jadran su najveselijoj ekipi Kristofer dodelili vikend u hotelu Lighthause u Igalu.

Potpredsjednik Opštine, Miloš Konjević, uručio je najboljima pehare organizatora, a predstavnik ribarnice Ankora vrednu opremu.

Takmičenje je zatvorio predsjednik Opštine Stevan Katić, uz čestitke najboljim učesncima i organizatoru uz priznanje što su uspjeli da održe tradiciju uprkos epidemiji korona virusa.

Završnu vešeru svojim prisustvom uveličao je i košarkaški velikan Vlade Divac.

« od 2 »
Izbornik