DOMAĆINI NAJBOLJI

U organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i tehničkoj realizaciji KSR „RIBAR“, u Baošićima je u subotu održano državno ekipno
prvenstvo, po slobodnom izboru: štapom ili karolom (rukom)iz usidrene barke.

Učestvovqalo je l2 ekipa sa 36 taikmilčara.

Najuspješnija je bila ekipa domaćina – KSR „Pagar“ iz Baošića, u sastavu Slobodan Svilanović, Dejan Sijerković i Zdravko Damjanović, koja je osvojila
pobjednički pehar,sa 14 negativnih poena.

Vrlo uspješni su bili i takmičari iz Buve: drugo mjesto i srebrni pehar osvojila je ekipa KSR Širun“ iz Budve, u sastavu Mitrović Miroljub, Knežević Dragan i Bečić Radomir sa 37 negativnih bodova. Treće mjesto pripalo je ekipi KSR Delfin“ iz Budve, u sastavu Dejan Beljkaš, Predrag Dejanović i Goran Bazović sa 39 negativnih poena.

Učestvovale su i ekipe KSR: „Bijela“ iz Bijele, „Ama“ iz Kostanjice, „Igalo“ iz Igala, !“Pagar“i „Sipa“ iz Tivta, „Meljine“ iz Meljina, „Jugole Grakalić“ iz Herceg Novog,“Zubatac“ iz Kotora i „Ribar II“ iz Baošića.

Uzoran domaćin, kao uvijek, bio je KSR „Ribar“ iz Baošića, a ovo sportsko nadmetanje i lijepo druženje završeno je, po običaju, zajedničkim ručkom u poznatom restoranu „Vanja“ u Baošiću.

Izbornik