SVJETSKI ŠAMPIONAT ŠTAPOM SA OBALE

U Budvi će se u periodu od 10-18 10. 2009 godine održati 26 SVJETSKI ŠAMPIONAT ZA MUŠKARCE i 17 SVJETSKI ŠAMPIONAT ZA ŽENE u disciplini RIBOLOV ŠTAPOM SA PJEŠČANE OBALE.

Tim povodom, pod rukovodstvom Predsjednika Rajka Kuljače, u utorak je u Budvi održana II Sjednica Organizacionog odbora XXVI muškog odnosno XVIII ženskog Svetskog šampionata – štapom sa obale, koje će se održati 10 – 18. 10. 2009. godine u Budvi

Visoko su ocjenjene sve dosadašnje aktivnosti na organizaciji ove velike manifestacije, na kojoj će učestvovati 28 reprezentacija – 17 u muškoj i 11 u ženskoj konkurenciji, iz 17 uemalja, sa 3 kontinenta i preko 210 učesnika.

Posebno interesovanje izaziva učešće reprezentacija Brazila, Južne Afrike, Tunisa , Grčke , pored evropskih velesila u ovom sportu.

Sve organizacione pripreme su završene, a ceremonijal svečanog otvaranja šampionata i velika ribarska fešta „Dan Širuna“ održaće se u nedelju, 11. oktobra od 15:30h pa do kasnih večernjih sati, uz bogat kulturno – zabavni i sportski program.

Izbornik